Boek KV Kortrijk.

10 om terug te zien

Tien seizoenen in de eerste klasse. Daar wou KV Kortrijk op terugblikken met een boek vol foto’s, anekdotes, geschiedenis en veel meer.

De briefing van dit boek was als volgt: beschrijf het afgelopen decennium van KV Kortrijk in eerste klasse aan de hand van hun hoogtes en laagtes.

Onze taak hierin was het verhaal van auteur Eddy Soetaert die de lezer doorheen 10 seizoenen KVK loodst, visueel te versterken.

De structuur van het boek bestaat uit een tijdslijn die alle momenten tussen en tijdens de matches beschrijft aan de hand van weetjes en opmerkelijke gebeurtenissen. Centraal hierin staat het prachtige beeldmateriaal die het verhaal uitbeeldt. Als afwerking werden de namen van alle KVK-helden op de cover gedrukt met een laagje spotvernis. Hou het boek in het licht en ze komen ze één voor één tevoorschijn.

Over KV Kortrijk

KV Kortrijk is de trotse Rood-Wit voetbalclub van stad Kortrijk. KVK speelt intussen al 10 seizoenen mee in de eerste klasse. Spotdesign is al evenveel seizoenen de trouwe partner van KV Kortrijk. Trouwe partner én al 3 jaar trouwe hoofdsponsor van KV Kortrijk G-Voetbal. Wij voerden al talrijke opdrachten uit voor KVK en zijn vereerd dat wij ook dit boek mochten uitwerken.

Eigenschappen boek

  • 264 pagina’s
  • Hardcover met spotvernis
  • Foto fanboek
  • Strakke en energieke stijl