Website Mes Amis Waregem.

Place to be for food & drinks

Maxime van Mes Amis Waregem gaf ons de opdracht om een nieuwe website met take away luik te bouwen die hij zelf kon beheren. De website diende dezelfde kwaliteit uit te stralen als hun zaak en kaart.

Maxime wil via de website bedrijven aantrekken om hun lunch te nuttigen bij Mes Amis. Mes Amis ligt dan ook op een ideale ligging: niet ver van Waregem en de autosnelweg.

De website van Mes Amis is uniek omdat deze de kracht van ons eigen WordPress thema Fluo volledig illustreert.

Take Away module

Tijdens de coronacrisis is het als restaurant noodzakelijk om take away aan te bieden. Samen met Maxime hebben we een reserveringsformulier opgemaakt waarbij klanten online op een eenvoudige manier hun bestellingen kunnen plaatsen. De klanten kunnen online betalen via bancontact, creditcard of payconiq.

Over Mes Amis Waregem

Mes Amis Waregem is een cozy restaurant met trendy cocktailbar. Je kunt er genieten van kookkunsten en zomerse cocktails. Mes Amis is de ideale plaats voor een after-work, een date of om met vrienden en familie een leuke tijd door te brengen. De cocktailbar, het speelterrein van Maxime, is tot in de puntjes uitgewerkt om aan de complexiteit van een professionele cocktailbar te voldoen.

Eigenschappen website

  • CMS Systeem: WordPress
  • eCommerce Systeem: WooCommerce
  • Integraties: Resengo, Mollie Payments