• Drone opnames
  • DJI Inspire
  • DJI Mavick
  • Luchtfotografie
  • 4K opnames

Video- en fotografie met drones

The sky is not the limit! Wij kozen in 2016 het luchtruime sop met SpotFly. Via drones met hoge resolutie camera's nemen we luchtvideo’s en -foto’s die jouw bedrijf in de spotlight plaatsen. Een unieke manier van video opnames die jou de kans geeft om boven de concurrentie uit te stijgen.

The sky is not the limit​.

Dankzij SpotFly lopen we op vlak van luchtfotografie en luchtvideografie lichtjaren voor op de concurrentie. Sinds het ontstaan van het Koninklijk besluit op 15 april 2016 met betrekking tot het gebruik van op afstand bestuurde luchtvaartuigen (aka drones) in het Belgisch luchtruim, is SpotFly meteen aan boord geklommen om als eerste bij de Klasse 1 piloten van België te behoren. Een kinderdroom die uitkomt. Sindsdien scheren onze drones met hoge resolutie camera’s hoge toppen. Drone video opnames geven jouw bedrijf de kans om boven de concurrentie uit te stijgen.

Spotdesign Inspire
Spotdesign Drone Team

Drone video.

We have lift-off. Dankzij onze drones zit Spotdesign niet meer aan de grond. We maken ultra-high-definition luchtvideo’s met ultra hoge resolutie camera’s. Met onze dronevideo’s til jij je bedrijf naar een hoger niveau.

Activiteiten.

  • Dronefotografie
  • Dronevideo
  • Bedrijfsfilms
  • Social Media Video
  • Inspecties
Mavic Zoom

DJI Mavic Pro Zoom.

Voor nog meer creatieve opnamemogelijkheden grijpen wij vlugger naar deze drone. Dit toestel legt alles vast van groothoek tot mid-range opnames. Een veelzijdig toestel goed voor bijna alle situaties.

Inspire

DJI Inspire.

Dit is een groter toestel, ideaal voor luchtvideo en luchtfotografie. Deze drone beschikt over een camera die bediend wordt aan de hand van een aparte controller. Op die manier focust de piloot zich ten volle op de vlucht en de cameraman op het maken van topbeelden.

Dji Mavic Alpine

DJI Mavic Pro.

Dit is een kleiner, maar niet te onderschatten toestel. Deze drone is optimaal voor kleinere ruimtes, zoals toonzalen, scholen, loodsen, fabrieken, productie ruimtes,…

Eerste klasse piloten

Geen brokken bij Spotdesign. Stijn is een klasse 1 dronepiloot. Eerste van zijn klas en misschien wel beste van België.

Bird's-eye view

Hoe beter je bedrijf in beeld brengen dan met een video vanuit vogelperspectief. Uniek en het bekijken waard.

Eentje is geentje

Wij hebben drones voor elke situatie. Grote voor buiten, kleintjes voor binnen. En allemaal met hoge resolutie camera’s. Say cheese.

4 redenen waarom je moet kiezen voor Spotdesign.

01

Flexibiliteit op #1

Klein van formaat, groot in woord en daad. 

02

Topprijs, topkwaliteit

De hoogste kwaliteit binnen jouw budget.

03

Persoonlijke aanpak

Geen wachtdeuntjes. Wij zijn één sneltoets van elkaar verwijderd.

04

Thuis in marketing

Druk, video, website, social, etc. We hebben het allemaal in huis.