• E-mail
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • SEA
  • SEO

Online Marketing & Sociale Media

Meer klanten, meer verkoop en meer tijd. 3 dingen die u waarschijnlijk als muziek in de oren klinken en 3 dingen die wij u kunnen geven met behulp van online marketing.

Meer klanten

Online marketing is het verschil tussen het zoeken naar en het vinden van klanten. Wij hengelen (lees: adverteren) voor u naar goede leads, u hoeft alleen nog de vis (lees: klant) binnen te halen.

Meer verkoop

De beste klant is een terugkerende klant. Wij halen met remarketing via sociale media, mail en Google meer verkoop uit uw huidige klantenbestand.

Meer tijd

In onze ervaren handen brengen uw sociale media op. U hebt meer tijd voor andere zaken en wij steken –teit in uw online marketing: continuïteit en professionaliteit.

Spotdesign Digitale Marketing

🚀

Sociale Media.

Sociale media is vaak het kneusje in het online verhaal. Een ondergewaardeerde en onderbenutte speler. De 12e man op het veld. Sociale media kan meer zijn dan wekelijks een berichtje posten en de likes tellen. Voor bedrijven klein en groot kan het een machtige tool zijn. Een laagdrempelige manier om met je klanten in contact te treden en nieuwe klanten aan te trekken. Spotdesign is je gids in een digitale kluwen van sociale media. We volgen hierbij innovaties en trends op de voet en spelen kort op de bal.

Scoren op Google met SEO en SEA.

Online marketing is een eeuwig gevecht om aandacht. Google, sociale media en mail spelen hierin een belangrijke rol. Het zijn 3 van de 4 cornervlaggen op het online speelveld. De 4e vlag? Spotdesign. Zet je concurrenten buitenspel en scoor via online marketing.

Met onze hulp prijkt jouw website of webshop bovenaan de zoekresultaten van Google door middel van SEO (Search Engine Optimalisatie) en SEA (Search Engine Advertising). We gebruiken keywords en adverteren op de juiste zoekwoorden met behulp van Google Ads. Het resultaat? Meer conversies en een boost in verkoop en merkbekendheid.

Google Analytics
Spotdesign Wout 02
Spotdsign Opleidingen

E-mailmarketing.

Een nieuwsbrief of mailing is de ideale manier om in direct contact te gaan met je klanten. De vraag van 1 miljard-miljoen: ‘Hoe raakt jouw mail niet verloren in die overvolle inbox?’ Het antwoord van 1 miljard-miljoen: ‘Maak een afspraak met Spotdesign.’ Je dacht toch niet dat wij online zomaar al onze grootste geheimen zouden prijsgeven.

Spotdesign Grubau Mailing 2
Spotdesign Condor Mailing 2

Sociaal Capabele Spotdesign

Post, tag, share, repeat. Sociale media kent voor ons geen geheimen. Laat Facebook, Instagram & LinkedIn maar aan ons over. Wij spreken in #hash- en @tags.

Google nerds

Iets vinden met Google is kinderspel. Gevonden worden is volwassenspel. Bovenaan de zoekresultaten staan is het ultieme doel. Die eerst komt, eerst maalt.

You've got mail

Wij maken mail opnieuw sexy. Strak design en weinig verhullende copy doen ontvangers smeken naar meer. Een ‘ping’ die het waard is om geopend te worden.

4 redenen waarom je moet kiezen voor Spotdesign.

01

Flexibiliteit op #1

Klein van formaat, groot in woord en daad. 

02

Topprijs, topkwaliteit

De hoogste kwaliteit binnen jouw budget.

03

Persoonlijke aanpak

Geen wachtdeuntjes. Wij zijn één sneltoets van elkaar verwijderd.

04

Thuis in marketing

Druk, video, website, social, etc. We hebben het allemaal in huis.