Over Spotdesign.

Bam! Wij gaan ervoor vanafHet begin

In 2005 werd Spotdesign geboren. Met een teller dat ondertussen op een 300-tal klanten staat, richten wij ons verder op samenwerkingen met kleine zelfstandigen en KMO’s.

Onze brede waaier aan kennis trekken we door naar al onze projecten. Bovendien onderscheiden we ons door de nieuwste technologieën op de voet te blijven volgen. Wij investeren ook in opleidingen die een meerwaarde betekenen voor ons bedrijf en dat van onze klanten.

We plannen de komende jaren gestaag te groeien, met het oog op het tevreden stellen van zoveel mogelijk klanten.

Allround reclamebureau voorGroot en klein

We zijn een kleiner bedrijf en net dat zorgt voor onze flexibele houding. De omvang van jouw project speelt geen rol. Ga je dus op zoek naar een complete huisstijl of las je ons enkel in voor een visitekaartje, je kan ongetwijfeld bij Spotdesign terecht.

Mikken op de hoogsteOnderscheiding

Hoewel de concurrentie groot is en de technologie niet stilstaat, slaagt Spotdesign er toch in om op bepaalde gebieden er bovenuit te springen.

Het aanbod van diensten waarmee wij onze klanten tot in de puntjes kunnen bijstaan, is erg ruim. Via opleidingen en het bijwonen van beurzen houden wij ook steeds de nieuwste trends in de gaten.

Bovendien wordt onze expertise versterkt door de kennis en interesses van onze collega's. Op die manier kunnen wij op alle vragen van onze klanten een antwoord bieden.

Small But EffectiveHet team

Aan de basis van elk sterk bedrijf, staat het team. Spotdesign bestaat uit een groep jonge, creatieve mensen die gepassioneerd zijn door het vak.

Elk van ons heeft zijn eigen talenten en stijlen. Bij Spotdesign weten we onze krachten te bundelen en dit resulteert in prachtige resultaten voor onze klanten.

Trotse sponsor vanG-voetbal KVK

De G-spelers van KVK liggen ons zeer nauw aan het hart. G-voetbal is net als gewoon voetbal, maar men speelt met aangepaste spelregels. De ploeg bestaat uit personen met een beperking.

Iemand in onze dichte kring heeft een ontwikkelingsstoornis, vandaar herkennen en begrijpen wij de nood aan extra ondersteuning voor de vrijetijdsontwikkeling van deze spelers. Iedereen heeft recht op een optimale (sport)beleving en daar staat Spotdesign 100% achter.

4 redenen waarom je moet kiezen voor Spotdesign.

01

Flexibiliteit op #1

Klein van formaat, groot in woord en daad. 

02

Topprijs, topkwaliteit

De hoogste kwaliteit binnen jouw budget.

03

Persoonlijke aanpak

Geen wachtdeuntjes. Wij zijn één sneltoets van elkaar verwijderd.

04

Thuis in marketing

Druk, video, website, social, etc. We hebben het allemaal in huis.