• API Integraties
  • CMS
  • Ecommerce
  • Online tools
  • WordPress

Websites, Webshops & online tools

Wij bouwen uw website alsof het de onze is. Een zorgvuldig ontwikkelde website of webshop tilt je onderneming naar een hoger niveau. Het vergroot de geloofwaardigheid van uw product of dienst. Bij Spotdesign garanderen wij altijd een tot op de pixel afgewerkte website of webshop. We bouwen je website van A tot Z en terug.

Website op maat.

Hoe groot is jouw online voetafdruk? Is je bedrijf makkelijk te vinden? Een goeie website is zowel een service voor de klant als voor jezelf. Wij bouwen voor jou in een handomdraai een GOEIE website. Hierbij houden we rekening met SEO, functionaliteit, huisstijl, gebruiksvriendelijkheid en al je wildste dromen. Ons team staat garant voor een nauwe samenwerking van ontwerp tot programmatie tot invulling. Met een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (afgekort tot CMS), gebaseerd op WordPress, is het voor elke zelfstandige, marketeer en jan met de pet kinderspel om een website of webshop up-to-date te houden.

Mac Cursor
Fluor Builder
Fluo Grid Snap

Eenvoudig website beheren in fluo.

Jarenlange ervaring en de realisatie van ontelbare websites heeft onze webdesigners het een en ander geleerd over efficiëntie. De Spotdesign werkwijze garandeert een volledig afgewerkte websites binnen een korte tijdspanne. Dankzij onze eigen FLUO laag kunnen onze klanten alles heel eenvoudig beheren. Teksten aanpassen, afbeeldingen wijzigen, documenten toevoegen, video’s integreren, … ons systeem maakt het poepsimpel.

Cart Amount

Webshop fit for a king.

Klant is koning. En een koning gaat altijd voor het gemak. Geen file, geen zoektocht, geen wachtrij, geen tijdverspilling. Klik, typ, klik, besteld. Een webshop maakt het voor de klant gemakkelijk én voor jou. De klant bestelt wanneer hij wil vanop zijn eigen, knusse troon. De webshop neemt de verkoop op zich en regelt het papierwerk. Wij bouwen je webshop zoals jij ze wilt. Filter hier, betaalmethode daar. Geen probleem, meneer. Komt in orde, mevrouw. Onze webshops zijn gebruiksvriendelijk en functioneel. Dankzij de geautomatiseerde invoer van data, staat je webshop in no time online. En met behulp van de easy-to-use CMS kan je zelf de inhoud aanpassen. Royaal graag gedaan.

Topstore Shop Large
Shopping Cart
Google Analytics

Ondersteuning via Digitale Marketing.

Online marketing is een eeuwig gevecht om aandacht. Google, sociale media en mail spelen hierin een belangrijke rol. Het zijn 3 van de 4 cornervlaggen op het online speelveld. De 4e vlag? Spotdesign. Zet je concurrenten buitenspel en scoor via online marketing.

Met onze hulp prijkt jouw website of webshop bovenaan de zoekresultaten van Google door middel van SEO (Search Engine Optimalisatie) en SEA (Search Engine Advertising). We gebruiken keywords en adverteren op de juiste zoekwoorden met behulp van Google Ads. Het resultaat? Meer conversies en een boost in verkoop en merkbekendheid.

Koppeling met externe systemen via API.

Heb je een CRM-systeem die je graag zou koppelen aan je website of webshop? Look no further. Spotdesign is een gerenommeerd API-koppelaar. Wij vinden voor jouw systeem de perfecte partner. We hebben reeds heel wat websites en webshops succesvol gekoppeld aan diverse CRM-software, kassa-systemen, … Gedaan met dubbel werk en welkom automatisch stockbeheer. Deze integratie gebeurt altijd in onderling overleg met de klant en de leverancier van uw pakket.

Shot Api Data Kvk
Shot Api Data Kvk Data
Spotdesign Mathias
Spotdesign Mathias Code

Sleutel-op-de-deur

Spotdesign doet het allemaal. Van start tot finish werken wij en alleen wij aan je project. Geen stoorzenders of wachten op een derde partij. Van ons, naar jou. Zo simpel is het.

The future is here

De tijd van deur-aan-deurverkoop is al lang voorbij. Een goeie webshop of website is geen luxe meer, maar een noodzaak. Klanten kopen online. Verkoop jij online?

Doe-het-zelf beheer

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Onze tools zijn gebruiksvriendelijk voor zowel de bezoeker als voor jou. Je kan zelf zonder problemen aanpassingen doen.