Hoeveel kost een website?

Vaak krijgen we de vraag hoeveel een website eigenlijk kost. Een terechte vraag maar een hele moeilijke vraag om te beantwoorden.
Wat Kost Een Website 1

Hoeveel kost een website?

De prijs van een website is afhankelijk van heel veel factoren. Hieronder sommen we even op hoe we bij het bouwen van een website/webshop tewerk gaan en welke prijsinvloed bepaalde factoren hebben.

Kennismakingsgesprek

Spotdesign start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We wensen een goed beeld te krijgen van jouw firma, de producten en diensten die je aanbiedt. Tevens polsen we steeds naar de huidige marketing binnen jouw bedrijf en vooral naar jullie behoeften.

Analyse & strategie

Na het verkennend gesprek gaat ons team aan de slag. We bekijken de huidige on- en offline communicatie en gaan na of dit voldoet aan de verwachtingen. Hier bepalen we ook de strategie als mede welke functionaliteiten de website moet bevatten om aan jouw verwachtingen te voldoen. Deze laatste bepalen grotendeels de prijszetting.

Enkele voorbeelden van functionaliteiten:

  • Vindbaarheid in google
  • Meertaligheid van een website
  • Is er reeds inhoud aanwezig of moet die door Spotdesign voorzien worden
  • Video-integratie in de website
  • Koppelingen met externe systemen zoals MailChimp, Facebook, …
  • Online betalingsmogelijkheden

Design & Development

Design

Spotdesign werkt altijd met een design op maat en niet op basis van bestaande thema’s. Op die manier zijn we ook ongelimiteerd bij de ontwikkelingsfase en kunnen we aan al jullie wensen voldoen.

Development

Na de designanalyse en goedkeuring van alle ontwerpen start de ontwikkelingsfase. Dit is een beduidend onderdeel in de workflow gezien hier alle puzzelstukken worden samengevoegd met het oog op een perfect resultaat. Elke website bij Spotdesign wordt voorzien van ons FLUO CMS-systeem dat ervoor zorgt dat de klant zelf de website kan beheren. Foto’s, teksten, formulieren aanpassen, … is kinderspel.

Opleiding & Monitoring

Opleiding

Naast de lancering van het project voorzien we ook voor de klant een persoonlijke opleiding. De opleiding wordt ook aangepast op basis van het kennen en het kunnen van de klant. Hierbij leer je ook werken met ons CMS-systeem FLUO dat super eenvoudig is in gebruik.

Monitoring

Een website is ook geen éénmalige kost maar een continue proces. Websites worden geanalyseerd en bijgestuurd waar nodig teneinde de conversies te behalen.

Webhosting

Onze websites worden ook gehost op onze servers. Afhankelijk van de gewenste schijfruimte wordt tevens de prijs van de webhosting bepaald.

Prijsopgave

Zoals je kan zien zijn er heel veel factoren verantwoordelijk voor de prijs van je website/webshop. Mocht je interesse hebben in een vrijblijvende afspraak, aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in.