Logo en bedrijfsfilm Catael.

Catael en Spotdesign: a long standing relationship

Reeds vanaf het prille begin van Spotdesign klopt Catael bij ons aan voor hulp op alle marketingvlakken. Een mooie samenwerking die tot nu toe resulteerde in een nieuw logo, nieuwe website en een bedrijfsfilm.

Nieuw logo

Zo was de eerste realisatie voor Catael het upgraden van hun logo. Met dit logo zou de positie van Catael op de Belgische industriële automatiseringsmarkt verstevigd worden door de professionelere look en herkenbaarheid.

In het logo herken je een feniks, het symbool voor verrijzenis en vernieuwing. En laat het net dat laatste zijn dat een belangrijke en constante waarde is bij Catael. Vernieuwing intern en extern door middel van de beste en nieuwste industriële software.

Bijhorend werd uiteraard nieuw corporate drukwerk geleverd, nl. briefpapier, visitekaartjes, flyers, notitieblokken, … en meer.

De bedrijfsfilm

Recentelijk werd voor Catael een bedrijfsfilm gecreëerd. Een film die duidelijk aantoont hoe zij te werk gaan, en op welke vlakken en in welke markten Catael geïmplementeerd wordt. Bestuurders Henk Capoen en Nicolas Taelman nemen het woord en gidsen je doorheen de verschillende aspecten van het bedrijf. Een duidelijke video dus, die straight up uitlegt aan potentiële klanten wat Catael voor hen kan doen.

Voor de opnames van de film werd gebruik gemaakt van drones en vaste camera’s. Zo creëerden we verschillende perspectieven en desgevolg een dynamische video. Bekijk ze maar hieronder!

Ons video- en montagemateriaal

  • Filmen: Combinatie van drones en vaste camera’s
  • Videomontage: Final Cut Pro
  • Animaties: AfterEffects

Over Catael

De focus van de activiteiten van Catael ligt op industriële software applicaties: PLC gebaseerde oplossingen die klassieke standaard besturingen overstijgen. Ook de interface tussen PLC sturingen en MES/ERP applicaties behoort tot de focus van CATAEL.