Brochure jeugdwerking Stad Wervik.

Het Wervikse jeugdaanbod

Elke jaar brengt de jeugdwerking van Stad Wervik een voorjaarskalender uit in de vorm van een brochure. De voorjaarskalender werd op een speelse manier opgemaakt. Door de leuke prenten van monstertjes bladeren de kinderen van Wervik enthousiast door de verschillende activiteiten.

De focus lag vooral op de leeftijdscategorie per vakantie goed aan te tonen, zodat het duidelijk is welke activiteiten voor hen zijn bedoeld. Dit werd gedaan door verschillende kleuren, maar nog belangrijk de kleine monstertjes.

Het karakter van de cover werd doorgetrokken naar een soort van bladwijzer. De jeugdwerking van Wervik vond het uiteindelijk ook een leuk idee om met de monstertjes een ontwerp voor shirts te laten maken.

Over jeugdwerking Stad Wervik

Stad Wervik is gelegen in de prachtige leiestreek. Deze oude romeinse stad grenst aan Menen en Frankrijk. Wervik is gekend voor zijn tabak en vlas. De stad zet veel in op cultuur en jeugd. De jeugdwerking van Wervik organiseert het hele jaar door activiteiten voor jong en iets minder jong.

Extra weetje: Wervik heeft een jumelage met Duitse Flossenbürg.

Eigenschappen brochure

  • Ongestreken 180 gr. papier
  • Illustratief
  • Speelse activiteitenkalender voor kinderen