Catalogus Lievens.

Hoe passie vakmanschap werd

Passie en vakmanschap moet je zien en voelen. Lievens zocht naar een manier om hun passie en vakmanschap zicht- en tastbaar te maken. Een flexibel werkinstrument voor hun verkopers en vertegenwoordigers waarmee klant en koning overtuigd kon worden.

De catalogus bevat alle collecties en meubelstukken van Lievens in al hun kleuren, materialen en vormen. Het liggend A3 formaat zorgt voor duidelijkheid en geeft de geïnteresseerde koper een beter beeld van het uitzicht en verhouding van de stukken.

Omdat het aanbod van Lievens geregeld verandert en bijgewerkt wordt, kozen we voor een ringmap met vervangbare bladen als catalogus. Elke collectie is gescheiden door een dik tussenblad met inkeping zodat de verkoper snel naar de juiste collectie kan bladeren.

Aangezien vooral de gebruikte materialen het karakter van de meubelstukken bepalen, werden deze over de volledige cover van de ringmap verspreid. De ringmap werd voorzien van een matte plastificatie op de map en een spotvernis afwerking op het logo.

Over Lievens

Lievens is een familiebedrijf uit Tielt met een focus op vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Wat 60 jaar geleden startte als een eenmanszaak groeide uit tot een grote meubelfabrikant met een 400-tal loyale werknemers en een eigen transportfirma. Lievens staat voor klassevolle, maar toch betaalbare meubelen.

Deliverables

  • 92 pagina’s
  • Matte plastificatie met spotvernis
  • Werkinstrument vertegenwoordigers en verkopers
  • Strakke stijl