Corporate video Hyler.

Een bedrijfsvideo, s’il-vous-plaît!

Hyler wou het bedrijf, aan de hand van een allesomvattende corporate video, eens gaan voorstellen bij de onze Franse buren. En daarvoor belden ze bij Spotdesign aan.

Nieuwe locatie

Hyler verhuisde naar een nieuwe locatie, en wou deze direct eens in de spotlight zetten door middel van een uitgebreide, doch straight to the point corporate video. En waarom deze ook niet meteen gebruiken om nieuwe, Franse, klanten binnen te halen? Twee vliegen in één klap.

Plan & actie

Het belangrijkste was dat de video zou weergeven waar Hyler voor staat, wat hun activiteiten zijn en wat het proces van de machinebouw precies inhoudt. We gingen aan de slag met onze drones en vlogen doorheen het ganse bedrijf, van het magazijn tot op het veld.

Ook werd er gewerkt met vaste camera’s, waarmee we dichter bij de werknemers filmden en zo een persoonlijkere inkijk bieden. We passeerden bij de ingenieurs, de monteerders en productiemedewerkers: stuk voor stuk essentiële schakels in het proces van Hyler. Élke stap van het proces kreeg zijn plaatsje in de bedrijfsvideo.

Uiteindelijk werd de video door Jonas gemonteerd en gaven we het extra schwung door scherpe logo-animaties.

Ons video- en montagemateriaal

  • Filmen: Combinatie van drones en vaste camera’s
  • Videomontage: Final Cut Pro
  • Animaties: AfterEffects

Over Hyler

Hyler is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve hybride en ecologische landbouwmachines voor de verwerking van vezelgewassen. Hyler onderscheidt zich van huidige producenten door intelligente en innovatieve conceptoplossingen, waarbij maximale efficiëntie centraal staat.