Aftermovie Eplan Olympiade 2022.

Elk jaar houdt Eplan zijn ‘Olympiade’, een contest waar laatstejaarsstudenten zich kunnen bewijzen en kans maken op een vast contract bij het bedrijf. Deze contest gebeurt in 3 rondes, en Spotdesign mocht het spannende gebeuren opnemen en monteren, met als resultaat een overzichtelijke aftermovie.

Hoe verloopt de contest?

De Olympiade is eerst en vooral toegankelijk voor alle laatstejaarsstudenten in alle hogescholen doorheen Vlaanderen. Met deelnemen aan de wedstrijd maken de deelnemers kans op festivaltickets, tablets en het belangrijkste: de mogelijkheid op een vast contract bij Eplan.

De eerste ronde

De wedstrijd start met een meerkeuze examen dat plaatsvindt op de scholen zelf, onder toezicht van de verantwoordelijke. De beste 5 kandidaten per school stoten verder naar de tweede ronde.

Tweede ronde

Nu is het aan de beste 5 studenten per deelnemende school. Na een voorbereidende training bevinden we ons voor ronde 2 bij Colruyt Group Technics in Halle.

Finale

De beste twee studenten van ronde 2 per deelnemende school stoten door naar de finale. Aansluitend zullen de winnaars bekend gemaakt worden op een locatie in het buitenland, dit jaar bij Rittal in Haiger, Duitsland.

Maar wat deden wíj daar nu?

Spotdesign mocht vanaf de eerste ronde tot de prijsuitreiking de jongeren al filmend volgen. Mathias en Jonas creëerden een mix van beelden, zoals sfeerbeelden, interviews en beelden die je een kijkje laten nemen achter de schermen van het bedrijf.

Het resultaat is een mooi overzicht van de olympiade vanuit het standpunt van de deelnemers. Zo hebben deelnemers van toekomstige olympiades een mooi beeld van wat hen te wachten staat. De video is ook uitermate geschikt als promomateriaal (eventueel opgesplitst) voor op de website of op social media.

 

Kan u ook nieuw videomateriaal gebruiken?

Over Eplan

EPLAN levert software- en serviceoplossingen op het gebied van elektrotechniek, automatisering en mechatronica. Het bedrijf ontwikkelt toonaangevende engineeringssoftware voor machine- en bordenbouwers. EPLAN is de ideale partner om uitdagende engineeringsprocessen te stroomlijnen.