Social media Baelen Project Building.

Where it all started

De samenwerking met Baelen begon bij een rebranding via een nieuwe website en logo. Zo creëerden wij een website en logo waar de focus ligt op ervaring, vertrouwen en professionaliteit. Hun bouwprojecten staan duidelijk en overzichtelijk te kijk.

 

Het social media verhaal

Het creëren van een nieuwe website werd niet veel later het startpunt van een social media traject op Facebook en Instagram dat ondertussen al meerdere jaren loopt. 

Zoals we steeds doen, starten we het social media verhaal met het opmaken van een ‘social stramien’. Dit social stramien legt de stijl van de posts vast zodat er consistentie gecreëerd wordt en de social grid er niet chaotisch uitziet. 

Een social stramien heeft telkens verschillende post-templates die zich bruikbaar stellen voor verschillende soorten posts. Zo kan de klant bijvoorbeeld ook zelf kiezen welke template zij willen voor het gevraagde postje.

Mobile In Hand Mockup

Herkenbare feed

De social media grid van Baelen maakt veelvuldig gebruik van de herkenbare polygoon. Net zoals het logo komt deze bijna altijd terug. Het donkerblauw, licht grijs-blauw en wit zorgen samen voor een professioneel doch levendig kleurenpalet. Dit alles zorgt ervoor dat de volgers in één oogopslag weten dat het een post van Baelen is.

Inhoudelijk delen we wat er gebeurt op de werven, afgewerkte bouwprojecten, verkoopupdates, inhaakdagen, en meer.

Vertrouwen en consensus

Bij onze social media marketing is het steeds belangrijk dat de klant 100% tevreden is van het postje. Er wordt nooit iets gepost zonder hun medeweten. Zo wordt een samenwerking, zoals deze met Baelen, gecreëerd die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en consensus.

 

Over Baelen

Baelen Project Building is er voor u en al hun klanten. Zij zijn altijd bereikbaar en garanderen betrouwbaarheid bij hen en hun partners. Vanuit meer dan 20 jaar ervaring streven zij altijd naar de hoogste kwaliteit met uw afwerking naar keuze. Een ideale partner voor toekomstgerichte vastgoedinvesteringen.