Webshop Hierford.

Vanaf nul

Johan’s nieuw biologisch vleesveebedrijf Hierford vlot uit de startblokken laten schieten, dat was onze opdracht. 

Hierford is het nieuwe kindje van veehouder Johan Christiaens waarmee hij, op een ethisch verantwoorde manier, vers rundvlees kweekt en verkoopt. Wat houdt dat ethische in? Bij Hierford wordt respect voor de dieren en het milieu hoog in het vaandel gedragen. De runderen groeien op hun eigen tempo op, krijgen zelf geteeld, natuurlijk veevoeder en geen of weinig medicatie.

Zo gingen we aan de slag met een geheel nieuwe website en webshop, die de focus legt op dat biologische en duurzame aspect van Hierford.

Gebruiksvriendelijk voor zowel beheerder als besteller

Aan de hand van een extern aangeleverd webdesign, bouwde Spotdesign de gehele website en webshop op voor Hierford.

Het belangrijkste voor de webshop is dat hij perfect gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. De webshop bevat 2 verschillende secties: de vleespakketten en het vlees à la carte. De bestellers kunnen vlot hun vlees aankopen en worden via mail op de hoogte gehouden.

Behind the scenes zorgt het gebruiksvriendelijke systeem van de website ervoor dat de voorraad van het vlees makkelijk aangepast kan worden, door eender wie het gebruikt. Ook kunnen alle nodige gegevens van de bestellers snel teruggevonden worden.

De webshop werd volledig opgemaakt in Fluo en WordPress. Voor het verkopen van het rundvlees kozen we voor de toegankelijkheid en en het gemak van Woo Commerce.

Corporate video

Naast het bouwen van een website, creëerde Spotdesign voor Hierford een sfeervolle, allesomvattende bedrijfsfilm. Deze film werd uiteindelijk geïntegreerd in de homepagina van de nieuwe website. Beide opnames en montage werd door ons verzorgd.

Eigenschappen website

  • CMS Systeem: WordPress
  • Thema: FLUO