Website Cabaan.

Een website om u tegen te zeggen

Een jong, ambitieus ontwerpatelier met het oog op het creëren van eigentijdse en eigenwijze projecten,  dat is Cabaan in een notendop. Dus creëerden we een website die even eigentijds en eigenwijs is, en de unieke ontwerpen van Robrecht Bouciqué en Ryan Vanbelleghem gepast in de kijker zet.

Totaalpakket aan diensten

Cabaan kleurt als architectuurbureau graag buiten de lijntjes. Geen basic gebouwen voor hen, maar unieke vormen, kleuren en schalen. Het kon dus niet anders dat we de projecten prominent naar voren zouden schuiven. Want wanneer je nu de website bezoekt, zie je meteen wat de stijl en visie van Cabaan inhoudt.

Daarrond creëerden we een lay-out waarin alle unieke ontwerpen van Cabaan probleemloos alle aandacht opeisen. Er is voldoende witruimte om rust te creëren, en af en toe vrolijkt een kleurtje de pagina op. Lettertypes Jeko en Aventa maken de copy helder en meteen leesbaar.

Samengevat heeft Spotdesign zich ingezet voor het complete webdesign en web development.

Websystemen

  • CMS Systeem: WordPress
  • Thema: FLUO

Over Cabaan

Cabaan fungeert als klankbord, destilleert de wensen en projecteert dit binnen een ruimtelijk kader. Zij gaan op zoek naar een evenwicht tussen droom en realiteit. De consensus wordt architectuur.