Website Christ Blanquart.

Een website op maat voor een maatwerkbedrijf

Bij Christ Blanquart kan je terecht voor tal van diensten. Parketvloeren en dakconstructies aanleggen, terrassen in hardhout leggen en Gyproc wanden plaatsen, zij doen het allemaal met kwalitatieve materialen, haarfijne afwerking en helemaal op maat. Zo’n puur maatwerkbedrijf verdient ook een website met dezelfde uitstraling. Een website in eigen moderne stijl, met eigen foto’s & copy en een eigenheid uniek aan Christ.

One-stop marketing shop

Een website met eigenheid kan niet gebruik maken van stockfoto’s of copy-paste teksten. Gelukkige zijn wij van alle markten thuis. Mathias is naast ervaren web developer ook een uitstekend fotograaf & drone piloot. Hij bouwde de website én nam er in één keer ook de foto- en videografie bij, zowel op het land als in de lucht. Romanie is naast creatieve digital marketeer ook een goedgebekte copywriter. Zij schreef met haar vlotte pen de website vol aanspreekbare copy en aantrekkelijke call2actions. Zo had Christ met één marketingpartner genoeg om zijn nieuwe website op online poten te zetten.

Over Christ Blanquart

Christ Blanquart is nog een stielman pur sang. Met jarenlange ervaring in timmer- en schrijnwerken is jouw project gegarandeerd in goede handen. Bij Christ Blanquart kan je terecht voor tal van diensten. Ben je op zoek naar een professionele schrijnwerk partner of iemand voor het bouwen van je bijgebouw? Aarzel dan niet, Christ Blanquart is de partner voor jou.