Website Decoratie Bourgeois.

Een website met stijl

Net zoals zij woningen vernieuwen met een nieuw kleurtje of nieuwe gordijnen, zo hebben wij de website van Decoratie Bourgeois vernieuwd met een likje Spotdesign. Met de nieuwe website worden hun vele diensten en producten beter in de verf gezet, en is het een stuk gebruiksvriendelijker. Inclusief een leuk detail: je kan het kleurenthema van de website aanpassen naargelang jouw voorkeur!

Totaalpakket aan diensten

Voor de nieuwe website van de klant werd samengewerkt tussen de verschillende diensten van Spotdesign.

Startend bij het ontwerpen van de website door Stijn, om dan door te schakelen naar de vlotte developing skills van Mathias. Hierna werd de website ingevuld met nieuwe, passende beelden, waarvoor de klant kon beroep doen op… Spotdesign, again. Want naast developer kan Mathias ook ingezet worden als fotograaf, samen met onze graphic- en webdesigner Folke. Het moderne en sympathieke karakter van de winkel werd zo vastgelegd om dan verder te zetten op de website. Uiteindelijk lag ook het opmaken van de copy bij ons. Romanie schreef teksten die niet rond de pot draaien en elke dienst en product duidelijk omschreven.

Het resultaat is een geslaagde website waar je meteen vindt wat je nodig hebt.

Over Decoratie Bourgeois

Decoratie Bourgeois is een eigentijds, flexibel en dynamisch schildersbedrijf met vele tevreden klanten over heel Vlaanderen. Uw specialist in schilder- en decoratiewerken, voor zowel de professional als de doe-het zelver.