Website Happy Wear.

De naam verklapt het al: Happy Wear focust op geluk. En dit door middel van betekenisvolle quotes op spullen die je dagelijks gebruikt. Zo word je elke dag opnieuw geïnspireerd om het beste uit jezelf te halen. Een mini gelukstraining, if you will. En dat is nog niet alles: met je aankoop steun je enkele mooie, kleinschalige doelen. Je maakt niet enkel het verschil voor jezelf, maar ook voor anderen. Een doel waarvoor wij met graagte een nieuwe website bouwen!

Onze werkwijze

Spotdesign nam de oude website en gaf ze een hippere, gebruiksvriendelijkere look. De nieuwe website van Happy Wear straalt de positiviteit uit die de onderneming doorgeeft aan haar klanten, dankzij de vrolijke kleuren, lettertypes en het tropische thema. Het heeft zowaar een paradijselijk tintje.

Het resultaat is overzichtelijk en vlot leesbaar. De website legt mooi de focus op de 8 geluksthema’s en maakt meteen duidelijk dat Happy Wear zich inzet voor het mentaal welzijn, zowel thuis als op de werkvloer. Ontdek gemakkelijk de 3 goede doelen, het team, de boeiende vlogs, …

 

Websystemen

Zowel webdesign als web development werd gerealiseerd door Spotdesign.

  • CMS Systeem: WordPress
  • Thema: FLUO

De goede doelen van Happy Wear

Neem een kijkje op de nieuwe website van Happy Wear, ontdek hoe zij te werk gaan en welke goede doelen zij steunen. Happy Wear kan zowel thuis als op het werk ingezet worden.